The Kabbalah Centre Finland ry

Peruskurssit esittelevät sinulle kabbalan viisauden perusperiaatteet. Kurssien avulla ymmärrät enemmän maailmaa ympärilläsi, opit tämän universumin rakenteen ja merkityksen, sekä saat voimaa muuttaa monenlaisia rajoittavia ajatusmalleja, uskomuksia ja luuloja, jotka estävät sinua vastaanottamasta kaikkea sinulle kuuluvaa. Peruskursseilla opit lisäksi kabbalan käyttämän terminologian ja käsitteet, joiden avulla saat enemmän irti muista kursseista ja materiaaleista. Kurssit sopivat jokaiselle, jolla on halua saada enemmän elämästä.

Kursseilla opiskellaan ryhmänä. Kaikista osuuksista tehdään myös tallenteet joten ei haittaa mikäli et pääse aina mukaan live-osuuteen. Kaikille kursseille pääset mukaan vielä kolmannen viikon aikana. Saat pian rekisteröitymisen jälkeen jo pidettyjen jaksojen tallenteet ja saat ohjeet miten voit liittyä ryhmän mukaan seuraavaan live-osuuteen.

Tällä hetkellä peruskursseille ei ole kiinteitä osallistumismaksuja ja voit maksaa kurssista juuri sen verran kuin haluat.

Kabbalah 1
10 viikkoa, 26.1.2022 alkaen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kabbalah 2
10 viikkoa, 10.1.2022 alkaen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kabbalah 3
10 viikkoa, 2.12.2021 alkaen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen