The Kabbalah Centre Finland ry

Jätä yhteystietosi niin pääset katsomaan noin 50 minuuttia kestävän englanninkielisen esittelyn! Saat lisäksi tietoa tulevista tapahtumista.

Videolla yli kolmekymmentä vuotta kabbalan viisautta opettanut Eitan Yardeni kertoo meitä kaikkia koskettavista elämän periaatteista. Kuulet mahdollisuuksista tehdä muutoksia, jotta elämä voi olla entistäkin täyttymyksellisempää, ja saat kaiken sen mitä sinulle on tarkoitettu.

Eitan Yardeni on opiskellut suoraan Kabbalah Centreä pitkään johtaneen Rav Bergin kanssa, ja hän on ollut merkittävässä roolissa kabbalan leviämiseen ympäri maailman vuodesta 1985 alkaen. Viisaus on muuttanut hänen maailmakuvaansa, sekä antanut suunnan ja tarkoituksen. Tämän pohjalta hän voi todella puhua koko sydämestään. Eitan tietää viisauden pystyvän vaikuttamaan myös muihin henkilöihin samalla tavoin.

Hän on opettanut Jerusalemissa, Los Angelesissa, Torontossa, Meksikossa, Lontoossa ja Floridassa. Vanhempana ohjaajana hän vastasi Kabbalah Centren perustamisesta Torontoon, ja on sen lisäksi avustanut useiden keskeisten keskusten avaamisessa ympäri Pohjois-Amerikkaa.

Jätä yhteystietosi niin pääset katsomaan noin 50 minuuttia kestävän englanninkielisen esittelyn! Saat lisäksi tietoa tulevista tapahtumista.

* pakollinen kenttä

Voit poistua sähköpostijakelusta milloin tahansa viestien lopussa olevasta linkistä. Tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät verkkosivustoltamme.

Käytämme Mailchimp-palvelua sähköpostiosoitteiden hallintaan ja viestien lähetykseen. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että tietojasi tallennetaan Mailchimp-palveluun ja käsitellään siellä. Lue lisää Mailchimpin tietoturvakäytännöistä täältä.