The Kabbalah Centre Finland ry

Kabbalistinen astrologia on yksi tärkeimpiä työkaluja auttamaan oman elämän tarkoituksen löytämisessä. Olet saanut syntymässäsi tiettyjä lahjoja ja kykyjä sekä samaan aikaan haasteita ja hankaluuksia. Kaikki nämä näkyvät astrologisessa kartassasi. Uniikki syntymähetken yhdistelmä paljastaa opaskirjan juuri sinun elämääsi. Mitä paremmin tunnet sen, sitä helpompi sinun on navigoida elämän tapahtumissa ilman tarpeetonta kaaosta ja hämmennystä.

Astrologisesta karttaluennasta saatava tieto auttaa sinua saavuttamaan potentiaalisi ja opettaa uusia asioita omasta itsestäsi. Lisäksi se tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä siihen, miten voit paremmin viestiä ja ilmaista ideoitasi, visioitasi ja sisäisiä tuntumuksiasi – ja ymmärrät miten voit suhtautua rakentavalla tavalla prosessiin ja siinä mukana oleviin muihin henkilöihin.

Uniikin juuri sinulle kuuluvan viisauden tarjoaminen on karttaluennan tarkoitus – saat käytännöllisen oppaan ja voit käyttää sitä heti!

Karttaluennan kesto on noin tunnin.

Naomi Zohar kuuluu Kabbalah Centren eurooppalaiseen opettajaryhmään. Hän on toiminut useassa eri tehtävässä kabbalakeskuksessa.

Eniten Naomi rakastaa työskentelemistä opiskelijoiden kanssa. Hän kokee suurta iloa, kun opiskelijat oppivat kuuntelemaan omaa korkeampaa itseään ja seuraamaan universaaleja elämän periaatteita.

Tällä hetkellä Naomi opettaa venäjän- ja englanninkielisiä oppilaita ympäri Eurooppaa. Hän vastaa opiskelijaryhmien toiminnasta Ukrainassa ja Latviassa sekä useissa Itä-Euroopan kaupungeissa.

Naomi käyttää pääosan ajastaan luentoihin kabbalistisesta astrologiasta sekä yksilöllisten astrologia-karttojen tekemiseen.

Varaa oma karttaluentasi

Erilaisia karttaluentatyyppejä:

Syntymäkarttaluenta – ensimmäisen kerran tulkinta

Syntymäkarttaluenta pureutuu sielun ytimeen. Se kattaa menneet elämät, niissä tehdyt valinnat ja opitut uskomusjärjestelmät, ja mitä niistä kannat edelleen mukanasi. Ymmärrät, mitkä asiat on tarkoitettu muutettavaksi sen sijaan että mukautuisit niihin tai antaisit niiden aiheuttaa hankaluuksia. Luenta näyttää kuka olet juuri nyt, ja kuinka haasteet tarjoavat polun kohti suurta nautintoa ja hyvää oloa. Tämä luenta kannattaa yleensä valita ensimmäiseksi karttaluennaksi.

Edistyminen ja mahdollisuudet -luenta – tuleva ajanjakso

Tämä luenta tarjoaa välähdyksen tulevasta vuodesta tai muuten määritellystä ajanjaksosta. Se kertoo sekä uusista mahdollisuuksista että haasteista. Kun tiedät etukäteen edessäsi olevista mahdollisuuksista, pystyt valmistautumaan niihin ja toimimaan tilanteen koittaessa, ja voit ja uskallat tehdä tilanteisiin liittyviä valintoja ja päätöksiä paremmassa ymmärryksessä.

Vertailu- ja vaikutusluenta – millainen suhde sinulla on kumppaniisi, ystävääsi, lapseesi, kolleegaasi

Vertailuluenta sisältää valittujen henkilöiden piirteiden ja heidän yhdessä muodostaman ihmissuhteen tulkinnan. Luennassa pureudutaan ihmissuhteen ytimeen. Ymmärrät, miksi teidät on alunperin tuotu yhteen, mikä suhteen merkitys on, mitä sinun pitäisi tehdä jotta voit tuoda siihen lisää energiaa ja saada sen kukoistamaan – ja miten erilaisia haasteita on syytä viestiä ja käsitellä.


Rav Berg: Kabbalistic Astrology - And the Meaning of Our Lives -kirja

Kabbalah offers one of the oldest applications of astronomy and astrology known to humankind. Much more than a book of horoscopes, Kabbalistic Astrology is a tool for understanding one's individual nature at its deepest level and putting that knowledge to immediate use in the real world. Rav Berg explains why destiny is not the same as predestination; teaching that we have many possible futures and can become masters of our fate. Kabbalistic Astrology reveals what challenges we faced in our previous incarnations and why and how we still need to overcome them.

18 eur