The Kabbalah Centre Finland ry

Todellinen rikkaus -seminaaritallenne

Osta tämä
  • 10,00 €
100% SSL Secure

Mitä on todellinen rikkaus? -seminaaritallenne

Useilla meistä on monenlaisia negatiivisia tuntemuksia talouteen ja rahaan liittyvissä asioissa. Ne voivat olla erilaisia pelkoja, stressiä, epäilyjä tulevaisuudesta, ja siitä mitä huominen tuo tullessaan.

Kabbalan vuosituhansia vanhan viisauden mukaan jokaisen meidän päämääränä ja tarkoituksena on syntymähetkestä lähtien ollut kokea vaurautta ja rikkautta. Meillä on saatavilla täsmälleen kaikki tarvittava juuri oikealla hetkellä. Miksi useimpien meistä on kuitenkin vaikea tuntea tämän toteutuvan?

Kabbala kertoo, ettei vauraus ole jotakin mitä sinulla joko on tai ei ole. Vauraus ei ole kokemus. Sen sijaan vauraus on erillinen ulottuvuus, josta kaikki välittyy fyysiseen maailmaamme. Ensimmäinen askel vaurauden voiman hyödyntämiseksi on se, että tiedämme tällaisen ulottuvuuden todella olevan olemassa. Toisena askeleena on varsinainen siihen liittyminen.

Tehtävämme on etsiä keinoja siihen, kuinka voimme laajentaa yhteyttämme tähän vaurauden ulottuvuuteen. Mitä enemmän olemme yhteydessä, sitä enemmän sallimme vaurauden voiman tulla elämäämme. Tämän seurauksena kaikki tarvitsemamme asiat ovat aina saatavilla juuri oikeilla hetkillä täsmälleen oikean suuruisina. Mitään ei ole liian paljoa eikä liian vähän.

Seminaarissa kuulet paljon asiaa näistä konsepteista. Saat käytännöllisiä ja yksinkertaisia työkaluja vaurauden ulottuvuuteen liittymiseksi.

Esiteltyjä työkaluja voit käyttää vaurauden lisäämiseen omassa elämässäsi. Niiden vaikutuksen ei kuitenkaan tarvitse rajoittua vain omaan itseesi - voit niiden avulla myös auttaa muita.


Tallenteen kesto on noin 90 minuuttia. Seminaarin kieli on pääasiassa englanti, mutta Aaro Löfin puheenvuoro on suomeksi.

Seminaari on tallennettu Helsingissä Hotel Lilla Robertsissa 6.8.2019.


David Zakin
David Zakin on kansainvälinen puhuja. Viimeisen 18 vuoden ajan hän on omistautunut kabbalan viisauden opiskeluun ja levittämiseen ympäri maailmaa.

Tätä ennen hän oli menestyvä liikemies ja matkusti ympäri maailmaa etsimässä vastauksia elämän merkitykseen ja omaan todelliseen tarkoitukseen.

"Tärkein kabbalan minulle antama kokonaisuus on elämän tarkoituksen ymmärtäminen. Se on auttanut valtavasti omien mahdollisuuksieni löytämisessä. Tunnistin sisäiset kykyni, joita en edes osannut kuvitella olevan olemassa."

David on asunut ja työskennellyt Israelissa, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja Brasiliassa. 2018 hän muutti Moskovaan ja opettaa Moskovan Kabbalah Centressä.

Vieraileva puhuja:
Aaro Löf - kirjailija ja henkinen valmentaja

Saatan olla sinulle tuttu Suomen suurimman hyvinvointisivuston Hidastaelamaa.fi -kirjoitusten, tai Rohkea elämä - 7 askelta todelliseen muutokseen -kirjani kautta.

Jos me ei tunneta entuudestaan, on mukava tutustua. Voit ajatella minua henkisenä valmentajana. Jaan työkseni tietoa ja työkaluja, jotka ovat auttaneet minua tuntemaan itseni ja elämään tavalla, jonka voin kokea sekä omakseni että hyödylliseksi toisille. Työn ihmisten parissa aloitin vuonna 2008, siirtyessäni 250 henkisen yhtiön toimitusjohtajan pallilta etsimään elämän todellista rikkautta kokopäiväisesti.

Keskityn puheessani siihen mikä merkitys antamisella on todellisen rikkauden vastaanottamisessa ja mitä tämä antaminen oikeastaan on. Valitsin aiheen siksi, että omalla kohdallani se on ollut tärkein yksittäinen avain rikkauteen.