The Kabbalah Centre Finland ry

Kabbala 1 -peruskurssi 15.4.

Osta tämä
  • alkaen 10,00 €
100% SSL Secure

Kabbala on elämänviisaus, joka paljastaa maailmankaikkeuden ja elämän rakenteen ja perusperiaatteet. Sana kabbala tarkoittaa kirjaimellisesti “vastaanottamista”. Viisauden tarkoitus on auttaa vastaanottamaan enemmän elämästä ja kokea täyttymystä.

Jokaisella on elämässä uniikki tarkoitus. Kaikilla meistä on erityisiä lahjoja ja ainutlaatuisia voimia. Kabbalan viisaus on sekä valaiseva että käytännöllinen, ja se kertoo miten voimme aktivoida nämä voimat.

Kabbala on universaali viisaus, jota kuka tahansa voi opiskella taustastaan tai vakaumuksestaan riippumatta. Tällä kymmenen viikon kurssilla opit kabbalan perusperiaatteet ryhmäopiskeluna.

Kurssi sisältää viikottaisen noin tunnin mittaisen kaikille kurssilaisille yhteisen englanninkielisen osuuden, jossa osallistujia on useista Euroopan maista. Sen lisäksi suomalaisille osallistujille on oma ryhmä, jossa tehdään harjoituksia ja keskustellaan kurssin aiheista suomalaisen mentorin ohjaamana. Jokainen kurssilainen voi tavata kurssiopettajan kahdenkeskisessä tapaamisessa ja saada henkilökohtaista ohjausta viisauden hyödyntämiseen omassa elämässä. Kaikki kurssilaiset saavat lisämateriaaliksi katseluoikeudet videokurssiin, jossa on suomenkielinen tekstitys.

Torstaisin 15.4. alkaen klo 20-21, verkkokokousvälineellä mistä tahansa.

Kurssijaksojen tallenteet tulevat saataville noin vuorokauden kuluessa.

Hinta: maksa mitä haluat (suositushinta 150 euroa)