The Kabbalah Centre Finland ry

Astrologiakatsaus vuoteen 2021

Osta tämä
  • 10,00 €
100% SSL Secure

Kabbalan astrologia on voimakas väline auttamaan valmistautumisessa tulevaan kahteentoista kuukauteen. Tässä esityksessä Kabbalah Centren astrologi Yael Yardeni antaa katsauksen siihen, mitä tulevana vuonna on odotettavissa niin henkilökohtaisella kuin koko maailmankin tasolla.

Merkittävin ero perinteisen ja kabbalistisen astrologian välillä on siinä, että yleensä astrologiassa ainoastaan kerrotaan tähtien antamaa kuvausta siitä mitä todennäköisesti tapahtuu. Kabbalan astrologia tarjoaa välineitä, joilla voit nousta kaikkien olosuhteiden yläpuolelle ja ottaa tilanteet haltuun positiivisella tavalla. Kabbalan astrologiakatsauksessa et kuule valmiiksi määrättyä kohtaloa, vaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia, joiden avulla voit tehdä vuodestasi todella merkityksellisen!

Yael Yardeni on yksi maailman tunnetuimmista astrologeista ja Kabbalah Centren johtava astrologi. Syvällisellä yli 30 vuoden osaamisellaan hän on auttanut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa muuttamaan elämäänsä, parantamaan ihmissuhteitaan, ja liittymään oman elämän tarkoitukseen. Hän on asunut useissa kaupungeissa mm. Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Ranskassa. Tällä hetkellä hän asuu Moskovassa.

Tallenteen pituus on noin 74 minuuttia ja se on tallennettu 20.12.2020. Esitys on englanninkielinen.

Lisäksi voit ladata tekstimuotoisen liitteen, jossa vuoden tapahtumat listataan tähtimerkittäin.