Zoharin salainen historia

Tämä on tiivistelmä mysteerisen kirjan historiasta, jonka kabbalistit tuntevat nimellä Zohar. Se on virtuaalinen aikajana, joka näyttää Zoharin yhteydet mahtaviin hahmoihin ja tapahtumiin. Kirjassa käsitellään Zohariin liittyviä myyttejä, kuka sen ensimmäisenä julkaisi, kuka kirjoitti, ja ketkä opiskelivat sitä. Opiskelijoiden joukosta löytyy mahtavia viisaita ja ajattelijoita aina Platosta temppeliherroihin, Sir Isaac Newtoniin ja nykypäivän merkittäviin henkilöihin ja ajatusmallien ravistajiin. Tutkija Michael Berg osoittaa selkeästi, että Zoharilla ja kabbalalla on ollut todellinen merkitys useilla tieteenaloilla aina kirjallisuudesta ja taiteesta lääketieteeseen sekä yleistieteeseen.

Osta kirja

Zoharin salaisuudet

Zoharin salaisuuksia ei ole koskaan paljastettu sillä tavoin kun ne kerrotaan tämän kirjan sivuilla. Tämä teos pitää sisällään koodit näiden antiikkisten viisauksien takana, ja se myös kertoo, kuinka jokainen voi lisätä kabbalan viisautta elämäänsä tehden siitä huomattavasti paremman.

Michael Berg, tunnettu tutkija sekä ensimmäisen englanninkielisen Zohar-käännöksen julkaisija, tulkitsee kaikki Zoharin “merkittävimmät” tarinat ja tarjoaa omat erityiset meditaatiot jokaiselle näistä. (Kabbalan suurimpien viisauksien mukaan, Luojan Valo kiteytyy juurikin Zoharin kirjaimiin ja sanoihin. Arameankielisen teoksen tutkiminen on yhtä tärkeää kuin käännettyjen versioiden lukeminen ja ymmärtäminen käytännössä.)

Jokainen luku alkaa selkeällä selityksellä siitä mitä luvussa käsitellään: yksi osa Zoharista kertoo viisauksista, jotka kohdistuvat monien henkilöiden elämän haasteisiin – pelkoihin, inspiraationtarpeisiin, sielunkumppanin etsimiseen, henkisentyön tarkoitukseen – kaikki ovat esillä sekä arameankielellä että englanniksi rinnakkain.

Zoharin salaisuudet sisältää kaikkein tärkeimmät ja oleellisimmat otteet 23-osaisesta Zohar-sarjasta. Tämä ainutlaatuinen teos antaa lukijan vastaanottaa mieleensä Zoharin täyden energian saavuttaakseen todellisen henkisen muutoksen, onnen ja täyteläisyyden – alkaen tästä hetkestä.

Osta kirja

Zohar

Ensimmäistä kertaa tässä on kaikki Zoharin tekstit yksissä kansissa, alkuperäisellä antiikkisella arameankielellä. Kun Zohar on hallussasi, voit saada mahtavaa voimaa elämääsi, joka ilmenee kolmella olennaisella tavalla: suoja, yhteydet ja muutosvoima. Kun tutkit sen kirjaimia, avaat rajattoman kanavan Valoon. Teos sisältää esittelyn englanniksi Kabbalisti Rav Bergiltä ja Zohar-tutkija Michael Bergiltä. Tämä luksuspainos on yli 1800 sivua pitkä, kannet ovat upeat keinonahkaiset ja sivuissa on hopeareunukset. Tämä on todellinen keräilijän versio, joka tulisi löytyä joka kodista.

Osta kirja:  Englanniksi

 

Tasku-Zohar – Pinchas

Zohar ei ole ainoastaan kabbalistisia opetuksia ja viisauksia sisältävä kirja. Se on myös vahva työkalu, joka voi suojata sinua fyysiseltä sairastumiselta ja vaaralta jokaisessa muodossa. Tämä tiivis pieni painos on kirjoitettu alkuperäisellä arameankielellä, ja se sisältää Zoharista ne osat, jotka erityisesti käsittelevät terveyttä, suojaa ja turvaa. Pitämällä tätä mukanasi tai antamalla tällaisen läheisillesi, voit vaikuttaa hyvinvointiin maailmassa, joka muutoin on täynnä kaaosta ja negatiivisuutta. Tämä taskukokoinen versio on loistava matkalaukkuun, autoon, lasten reppuihin ja jopa sinun käsilaukkuusi ja helppo pitää mukana aina kun liikut turvallisen kodin ulkopuolella. Älä lähde kotoa ilman tätä!

Kirjan teksti on arameankielellä, esittelyteksti on englanniksi, espanjaksi, ranskaksi ja kiinaksi.

Osta kirja

 

Klikkaa tästä päästäksesi Zoharin luku- ja silmäilytaulukkoon