Kabbalistinen astrologia on voimakas ja tehokas työkalu, jonka avulla voit löytää oman elämäsi tarkoituksen. Olet syntynyt erityisten lahjojen kera ja astrologisessa kartassasi näkyvät tietyt haasteet. Tähtikuviot, joiden alla olet syntynyt, ovat sinun oma henkilökohtainen käyttöohjeesi, ja kun tiedät ne paremmin, osaat helpommin lipua elämäsi läpi vähemmällä kaaoksen määrällä.

Astrologisesta tulkinnasta saatava tieto auttaa saavuttamaan parhaan potentiaalisi. Se opettaa sinulle enemmän tietoa itsestäsi ja antaa vinkkejä kuinka voit kommunikoida paremmin sekä tuoda ideasi, visiosi ja sisäiset tuntemuksesi paremmin esille, ja kuinka osaat lukea muiden vastaavia tuntemuksia paremmin.

Näiden ainutlaatuisten viisauksien tarjoaminen on juuri jännittävää jokaisessa tulkinnassa – se on käytännön opas, jonka voit ottaa välittömästi käyttöön.

Voit tavata Kabbala-keskuksen astrologin Ruth Nahmiaksen Lontoossa tai verkkotapaamisvälineiden avulla missä ikinä oletkaan. Yksityisen tapaamisen Ruthin kanssa voit sopia klikkaamalla allaolevaa “Varaa” -painiketta tai ottamalla sähköpostitse yhteyttä hänen assistenttiinsa astrologylondon@kabbalah.com


* Kaikki tulkinnat tehdään englanniksi

Ruth Nahmias

Marokossa syntynyt, italialaista alkuperää oleva Ruth on arvostettu neuvonantaja. Hän tarjoaa tulkintoja yritysjohtajille sekä kenelle tahansa joka haluaa todellista menestymistä ja pysyvää täyttymystä jokaisella elämän alueella. Näitä voivat olla esimerkiksi bisnessuhteet, yritystoiminnan aloittaminen, strategiset suunnitelmat tai henkilökohtaiset suhteet.

Ruth on hyödyntänyt tätä 4000 vuotta vanhaa viisautta ja henkisyyttä toteuttaakseen tulkintoja ja hän on jo auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan elämänsä.

Ruth on vaimo ja kahden lapsen äiti, hän puhuu viittä eri kieltä ja asuu tällä hetkellä Lontoossa perheensä kanssa. Ruth on opettanut laajasti ihmissuhteista, vanhemmuudesta ja naisten henkisestä roolista mm. Ranskassa, Puolassa. Venäjällä, Italiassa ja Yhdysvalloissa, ja hän matkustaa paljon ympäri maailmaa konferensseissa ja antaakseen henkilökohtaista konsultaatiota.

 


Kabbalistinen astrologinen tulkinta

Astrologinen tulkinta kestää noin 45 minuuttia, ja siinä voidaan käsitellä mm. työsuhteita, yrityksen perustamista, strategista suunnittelua, henkilökohtaisia suhteita ja maantieteellistä tilannetta.

Tulkintojen tyypit:

Syntymätulkinta – ensimmäisen kerran tulkinta

Tämä tulkinta keskittyy syvimpään olemukseesi; sieluun, edellisiin elämiin, valintoihin ja uskomusjärjestelmiin, jotka auttavat sinua nujertamaan ongelmat sen sijaan, että ne lannistaisivat sinut. Se näyttää kuka sinä olet nyt, mitkä ovat haasteesi, ja minkä reitin kautta saavutat parhaiten täydellisen täyttymyksen.
Tämä tulkinta sopii lähes kaikille ensikertalaisille.

Edistyksen ja askelten tulkinta – katselmus vuosi(a) eteenpäin

Tämä tulkinta keskittyy tuleviin vuosiin tai tiettyihin ajanjaksoihin, avautuviin oviin, mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Se antaa vilauksen tulevaisuudesta, joka mahdollistaa mahdollisuuden valmistautumiseen, korjaaviin toimenpiteisiin, ja optimaaliset valinnat muutoshetkillä.

Koskaan ei ole hetkeä, jolloin emme voisi valita – ja ei ole koskaan valintaa, joka olisi merkityksetön. Jokaisessa elämämme hetkessä valinnat vaikuttavat kohtaloomme. Jotkin näistä valinnoita saattavat tuntua siltä, että ne vaikuttavat vain meihin itseemme, mutta useimmilla valinnoillamme on myös seurauksia muiden elämään. Kysymys, joka suurinta osaa meitä kiinnostaa, on “Miten opimme tunnistamaan ne valinnat, joista on meille positiivisia seuraamuksia, ja kuinka opimme suojaamaan itsemme niiltä valinnoilta, joita meidän ei tulisi tehdä?”

On suositeltavaa tehdä ensin syntymätulkinta ennen edistysten ja askelten tulkintaa.

Vertailu- ja synestriatulkinta – sinun & puolison, ystävän, lapsen tai kollegan välillä

Tämä tulkinta kattaa tietyn parisuhteen kahden ihmisen välillä, esimerkiksi aviomiehen ja vaimon välillä, vanhemman ja lapsen välillä, sisarusten välillä, esimiehen ja työntekijöiden välillä. Se pureutuu suhteen sisimpään ja tarkoitukseen. Kuinka saada suhde kukoistamaan, miten voitte rikastaa sitä, mitkä ovat haasteet ja kuinka voitte paremmin kommunikoida hankalissa tilanteissa?

Synestriatulkinnassa Ruth katsoo kaksi tai useamman tulkintaa eri perspektiiveistä suhteeseen, vuorovaikutukset sekä suuremman yhdessä muodostetun potentiaalin.

On suositeltavaa, että syntymätulkinta on tehty jokaiselle osaaottavalle henkilölle, jotta vertailu- tai synestriatulkinta voidaan tehdä.

Tulkintojen FAQ

  • Tulkinta kestää noin 45 minuuttia
  • Anna tarkka syntymäAIKA, joka on kerrottu syntymätodistuksessasi tai sairaalan arkistoissa. Jos et ole varma ajasta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.
  • Vertailuja varten ilmoita missä olet tavannut toisen henkilön ensimmäistä kertaa
  • Ruthin odotusaika on n. 2-3 kuukautta, joten varaathan aikasi ajoissa
  • Yleisesti Ruth pyytää, että otat ensin syntymätulkinnan hänen kanssaan ennen kuin varaat edistymisen tulkintaa
  • Synastriatulkintaa varten Ruth suosittelee, että molemmille osapuolille tehdään ensin syntymätulkinta, jotta hän voi antaa tarkempaa tietoa yhteisestä tulkinnasta
  • Kaikki peruutukset alle 24 tunnin sisällä ennen varattua aikaa johtavat 50 % astrologiatulkinnan hinnan veloitukseen
  • Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä, tai haluat erityisesti keskittyä joillekin osa-alueille, kerrothan nämä etukäteen ennen tulkintaa

Tallenne tulkinnasta lähetetään 1-2 viikon sisällä. Huomioithan, että tallenteet eivät ole aina teknisistä syistä mahdollisia.