Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Todellinen rikkaus

elokuu 6 @ 6:00 pm - 7:30 pm

19 eur

Kaikkein sisimmässään, syvällä kromosomiensa kaukaisimmissa kolkissa, ihmiset eivät oikeasti hae menestystä. He hakevat todellista täyttymystä: ylitsevuotavaa iloa, tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja tunnetta siitä, että on ansainnut kaiken saamansa. Raha itsessään on huono korvike täyttymykselle, vaikka sitä olisi paljonkin. Tokihan rahaa on hyvä olla.

Mutta täyttymys on eri asia – asia nimeltään todellinen rikkaus. Sellainen menestys, jota ajatellaan tässä maailmassa rikkautena, perustuu kompromissiin: kun saa yhden asian, joutuu luopumaan toisesta. Se on menestystä sivuvaikutuksilla: ansaitset rutkasti rahaa, mutta luovut ajasta lastesi kanssa. Ansaitset kukkuroittain rahaa, mutta elämästäsi puuttuva seesteisyys masentaa sinua.

Todellinen rikkaus on tila, jossa sinulla on kaikki. Sinulla on kaikki tarvitsemasi raha, mutta aikaa myös juniorijoukkueen valmentamiseen ja lastesi syntymäpäiväjuhlien valokuvaamiseen. Menestyt taloudellisesti, mutta nautit sen lisäksi myös iloa tuottavista ihmissuhteista elämäsi ihmisten – ystäviesi, työntekijöidesi, työtovereidesi ja jopa yrityksesi kilpailijoiden – kanssa. Olemassaolomme salattu tarkoitus on todellisen rikkauden ansaitseminen. Sen saavuttamisen myötä ymmärrämme maailmankaikkeuden henkiset säännöt.

Tule kuuntelemaan mitä kabbala kertoo vauraudesta, rahan roolista omassa sisäisessä kasvussa, ja kuinka meidät on tarkoitettu luomaan ja ylläpitämään henkistä todellista rikkautta.

Ti 6.8. klo 18
Helsinki, tapahtumapaikka vahvistetaan pian
Hinta 19 eur

Varaa paikkasi sähköpostitse: info@kabbalah.fi
Tilaisuus on englanniksi.

 

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 6
Aika:
6:00 pm - 7:30 pm
Hinta:
19 eur