Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Todellinen rikkaus -seminaari

6 elokuun, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

29 eur

Mitä on todellinen rikkaus?

Useilla meistä on monenlaisia negatiivisia tuntemuksia talouteen ja rahaan liittyvissä asioissa. Ne voivat olla erilaisia pelkoja, stressiä, epäilyjä tulevaisuudesta, ja siitä mitä huominen tuo tullessaan.

Kabbalan vuosituhansia vanhan viisauden mukaan jokaisen meidän päämääränä ja tarkoituksena on syntymähetkestä lähtien ollut kokea vaurautta ja rikkautta. Meillä on saatavilla täsmälleen kaikki tarvittava juuri oikealla hetkellä. Miksi useimpien meistä on kuitenkin vaikea tuntea tämän toteutuvan?

Kabbala kertoo, ettei vauraus ole jotakin mitä sinulla joko on tai ei ole. Vauraus ei ole kokemus. Sen sijaan vauraus on erillinen ulottuvuus, josta kaikki välittyy fyysiseen maailmaamme. Ensimmäinen askel vaurauden voiman hyödyntämiseksi on se, että tiedämme tällaisen ulottuvuuden todella olevan olemassa. Toisena askeleena on varsinainen siihen liittyminen.

Tehtävämme on etsiä keinoja siihen, kuinka voimme laajentaa yhteyttämme tähän vaurauden ulottuvuuteen. Mitä enemmän olemme yhteydessä, sitä enemmän sallimme vaurauden voiman tulla elämäämme. Tämän seurauksena kaikki tarvitsemamme asiat ovat aina saatavilla juuri oikeilla hetkillä täsmälleen oikean suuruisina. Mitään ei ole liian paljoa eikä liian vähän.

Seminaarissa kuulet paljon asiaa näistä konsepteista. Saat käytännöllisiä ja yksinkertaisia työkaluja vaurauden ulottuvuuteen liittymiseksi. Lisäksi teemme yhdessä kabbalistisen meditaation porttien avaamiseksi ja käymme vierailulla vaurauden ulottuvuudessa.

Esiteltyjä työkaluja voit käyttää vaurauden lisäämiseen omassa elämässäsi. Niiden vaikutuksen ei kuitenkaan tarvitse rajoittua vain omaan itseesi – voit niiden avulla myös auttaa muita.

Ti 6.8. klo 18-20
Helsinki, Hotel Lilla Roberts, Pieni Roobertinkatu 1
29 eur
Esityksestä noin puolet on suomeksi ja puolet englanniksi.

Puhujat:

David Zakin

David Zakin on kansainvälinen puhuja. Viimeisen 18 vuoden ajan hän on omistautunut kabbalan viisauden opiskeluun ja levittämiseen ympäri maailmaa.

Tätä ennen hän oli menestyvä liikemies ja matkusti ympäri maailmaa etsimässä vastauksia elämän merkitykseen ja omaan todelliseen tarkoitukseen.

”Tärkein kabbalan minulle antama kokonaisuus on elämän tarkoituksen ymmärtäminen. Se on auttanut valtavasti omien mahdollisuuksieni löytämisessä. Tunnistin sisäiset kykyni, joita en edes osannut kuvitella olevan olemassa.”

David on asunut ja työskennellyt Israelissa, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja Brasiliassa. 2018 hän muutti Moskovaan ja opettaa Moskovan Kabbalah Centressä.

Vieraileva puhuja:
Aaro Löf – kirjailija ja henkinen valmentaja

Saatan olla sinulle tuttu Suomen suurimman hyvinvointisivuston Hidastaelamaa.fi -kirjoitusten, tai Rohkea elämä -7 askelta todelliseen muutokseen -kirjani kautta.

Jos me ei tunneta entuudestaan, on mukava tutustua. Voit ajatella minua henkisenä valmentajana. Jaan työkseni tietoa ja työkaluja, jotka ovat auttaneet minua tuntemaan itseni ja elämään tavalla, jonka voin kokea sekä omakseni että hyödylliseksi toisille. Työn ihmisten parissa aloitin vuonna 2008, siirtyessäni 250 henkisen yhtiön toimitusjohtajan pallilta etsimään elämän todellista rikkautta kokopäiväisesti.

Keskityn puheessani siihen mikä merkitys antamisella on todellisen rikkauden vastaanottamisessa ja mitä tämä antaminen oikeastaan on. Valitsin aiheen siksi, että omalla kohdallani se on ollut tärkein yksittäinen avain rikkauteen.

Kerron sinulle konkreettisia esimerkkejä siitä mitä tämä rikkautta lisäävä antaminen on. Esitän myös kysymyksiä, joilla voit auttaa itseäsi ymmärtämään mitä tällainen antaminen on juuri nyt sinun elämässäsi.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Tiedot

Päivämäärä:
6 elokuun, 2019
Aika:
6:00 pm - 8:00 pm
Hinta:
29 eur
Kotisivu:
https://kauppa.kabbala.fi/pages/todellinen-rikkaus

Tapahtumapaikka

Hotel Lilla Roberts
Pieni Roobertinkatu 1-3
Helsinki, 00130 Finland
+ Google Map