Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nanoteknologia – ota fyysinen maailma haltuusi! (Helsinki)

lokakuu 14, 2018 @ 11:00 am - 12:00 pm

Kabbalan mukaan tiede ja henkisyys eivät kilpaile keskenään. Molemmat ovat erilaisia lähestymiskulmia samoihin asioihin ja sen vuoksi ne täydentävät toisiaan.

Tiedemaailman havainnointi- ja mittausmenetelmien jatkuva parantuminen ovat viime aikoina alkaneet nopeasti paljastamaan kabbalan viisaudessa jo pitkään esitettyjä universaaleja elämän periaatteita ja kaiken olemassa olevan rakenteita. Hyödymme kiihtyvällä vauhdilla monenlaisten teknisten läpimurtojen mahdollistamista uusista keksinnöistä.

Nanoteknologia on yksi kuumimmista tieteen tutkimusalueista. Se on pakottanut muuttamaan perinteisiä ajattelumalleja ja samalla mahdollistanut lukuisia elämänlaatua parantavia käytännön toteutuksia. Vaikka sen sisältämät konseptit saattavat kuulostaa monimutkaisilta, todellisen henkisen viisauden ymmärtäneet kabbalistit ovat puhuneet samoista ilmiöistä jo vuosituhansien ajan. Molempia lähestymistapoja yhdistää tavoite kontrolloida fyysistä maailmaa ja elämää kaikilla tasoilla.

Kabbalah Centren Nano-kirja esittää havainnollisella ja käytännöllisellä tavalla sillan tämän päivän tieteen ja vanhan henkisen viisauden välillä. Tule kuuntelemaan maistiaisia ensi vuoden alussa suomeksi julkaistavasta kirjasta.

Esitys on osa Hengen ja Tiedon messuja ja sisältyy messujen yleiseen pääsymaksuun. Tapahtumatila on luokka 3D, 3. kerros.

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 14, 2018
Aika:
11:00 am - 12:00 pm

Tapahtumapaikka

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
Helsinki, Suomi
+ Google Map