Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä on kabbalistinen astrologia?

10 kesäkuun, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

25 eur

Ensimmäistä kertaa Suomessa! Ympäri maailmaa kabbalistista astrologiaa opettanut Naomi Zohar saapuu vierailulle Helsinkiin. Hän pitää innostavan ja käytännöllisen seminaarin yhdessä David Zakinin kanssa.

Kabbalistinen astrologia pohjautuu syyn ja seurauksen periaatteeseen. Jokainen voi milloin tahansa tehdä muutoksia ja siten ohjata tulevaisuuden tapahtumiaan. Usein meidän on kuitenkin vaikea ymmärtää alkuperäisiä syitä siihen, miksi olemme päätyneet nykyisiin olosuhteisiin tai miksi elämässämme on tiettyjä haasteita. Tulevaisuuden ennustamisen sijasta kabbalan astrologia on tärkeä työkalu ymmärtämään tapahtumaketjujen alkuperäisiä syitä ja niitä asioita, joita meidän tulisi muuttaa tai hyödyntää tässä hetkessä.

Kun ymmärrämme elämäämme laajemmasta näkökulmasta, saamme vahvan työkalun henkilökohtaiseen muutokseen, joka mahdollistaa määräysvallan elämäämme. Voimme hyödyntää vahvuuksiamme ja kehittää heikkouksiamme, parantaa vuorovaikutuksiamme muiden ihmisten kanssa ja luoda syvemmän yhteyden itseemme ja muihin.

Tässä inspiroivassa seminaarissa opit kuinka saat syvemmän käsityksen siitä, miten 12 astrologista merkkiä vaikuttavat meihin. Kuulet, miten jokainen meistä kamppailee yksilöllisten reaktiivisuuden ja muiden haasteiden kanssa. Saat tästä seminaarista arvokkaita työkaluja, joilla voit heti alkaa parantaa elämäsi kaikkia näkökohtia. Kukaan meistä ei ole oman merkkinsä rajoitteiden armoilla, vaan päinvastoin jokaisella on kyky tehdä muutoksia ja nousta olosuhteiden yläpuolelle.

Tiistaina 11.6. sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä oma astrologinen karttasi Naomin kanssa! Tapaaminen kestää noin tunnin ja sen aikana saat syvemmän ymmärryksen omaan elämääsi, tunnistat muutoskohteet, ja saat käytännön työkaluja tekemiseen. Voit myös vapaasti kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Puhujat:

David Zakin

David Zakin on kansainvälinen puhuja. Viimeisen 18 vuoden ajan hän on omistautunut kabbalan viisauden opiskeluun ja levittämiseen ympäri maailmaa.

Tätä ennen hän oli menestyvä liikemies ja matkusti ympäri maailmaa etsimässä vastauksia elämän merkitykseen ja omaan todelliseen tarkoitukseen.

”Tärkein kabbalan minulle antama kokonaisuus on elämän tarkoituksen ymmärtäminen. Se on auttanut valtavasti omien mahdollisuuksieni löytämisessä. Tunnistin sisäiset kykyni, joita en edes osannut kuvitella olevan olemassa.”

David on asunut ja työskennellyt Israelissa, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja Brasiliassa. 2018 hän muutti Moskovaan ja opettaa Moskovan Kabbalah Centressä.

Naomi Zohar

Naomi on osa Kabbalah Centren eurooppalaista opettajaryhmää, ja hän on toiminut keskuksessa useassa eri ​​tehtävässä. Kaikista eniten hän rakastaa työskentelemistä opiskelijoiden kanssa. Hän kokee suurta iloa, kun hänen oppilaansa oppivat kuuntelemaan omaa korkeampaa itseään ja seuraamaan universumin periaatteita.

Tällä hetkellä hän asuu Israelissa ja opettaa venäjän- ja englanninkielisiä oppilaita ympäri Eurooppaa. Hän vastaa opiskelijaryhmien toiminnasta Ukrainassa ja Latviassa sekä useissa Itä-Euroopan kaupungeissa. Tänä päivänä hän käyttää pääosan ajastaan astrologia-luentoihin ja yksilöllisten astrologia-karttojen tekemiseen.

Ma 10.6. klo 18

Helsinki, Hotel Lilla Rooberts, Pieni Roobertinkatu 1

Hinta 25 eur

Varaa paikkasi tästä!

Tilaisuus ja karttaluennat ovat englanniksi.

Tiedot

Päivämäärä:
10 kesäkuun, 2019
Aika:
6:00 pm - 8:00 pm
Hinta:
25 eur
Kotisivu:
https://kauppa.kabbala.fi/item/mita-on-kabbalistinen-astrologia--seminaari