Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Henkilökohtainen astrologia-karttaluenta

11 kesäkuun, 2019 @ 8:00 am - 12 kesäkuun, 2019 @ 1:00 pm

150 eur
Kabbalistic Astrology Chart Reading

Kabbalistinen astrologia on yksi tärkeimpiä työkaluja auttamaan oman elämän tarkoituksen löytämisessä. Olet saanut syntymässäsi tiettyjä lahjoja ja kykyjä sekä samaan aikaan haasteita ja hankaluuksia. Kaikki nämä näkyvät astrologisessa kartassasi. Uniikki syntymähetken yhdistelmä paljastaa opaskirjan juuri sinun elämääsi. Mitä paremmin tunnet sen, sitä helpompi sinun on navigoida elämän tapahtumissa ilman tarpeetonta kaaosta ja hämmennystä.

Astrologisesta karttaluennasta saatava tieto auttaa sinua saavuttamaan potentiaalisi ja opettaa uusia asioita omasta itsestäsi. Lisäksi se tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä siihen, miten voit paremmin viestiä ja ilmaista ideoitasi, visioitasi ja sisäisiä tuntumuksiasi – ja ymmärrät miten voit suhtautua rakentavalla tavalla prosessiin ja siinä mukana oleviin muihin henkilöihin.

Uniikin juuri sinulle kuuluvan viisauden tarjoaminen on karttaluennan tarkoitus – saat käytännöllisen oppaan ja voit käyttää sitä heti!

Karttaluennan kesto on noin 45 minuuttia. Se voi kattaa mm. yrityksen henkilösuhteisiin, yrityksen perustamiseen ja strategiseen suunnitteluun liittyviä asioita, yksityiselämän ihmissuhteita, maantieteelliseen sijaintiin liittyviä kysymyksiä – ja paljon muuta.

Naomi Zohar saapuu vierailulle Helsinkiin ja sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus henkilökohtaiseen tapaamiseen ja karttaluentaan tiistaina 11.6. ja keskiviikkona 12.6.

Naomi on osa Kabbalah Centren eurooppalaista opettajaryhmää ja hän on suorittanut keskuksessa monia erilaisia tehtäviä. Kaikista eniten hän rakastaa työskentelemistä opiskelijoiden kanssa. Tänä päivänä hän käyttää pääosan ajastaan astrologia-luentoihin ja yksilöllisten astrologia-karttojen tekemiseen.

Erilaisia karttaluentatyyppejä:

Syntymäkarttaluenta – ensimmäisen kerran tulkinta

Syntymäkarttaluenta pureutuu sielun ytimeen. Se kattaa menneet elämät, niissä tehdyt valinnat ja opitut uskomusjärjestelmät, ja mitä niistä kannat edelleen mukanasi. Ymmärrät, mitkä asiat on tarkoitettu muutettavaksi sen sijaan että mukautuisit niihin tai antaisit niiden aiheuttaa hankaluuksia. Luenta näyttää kuka olet juuri nyt, ja kuinka haasteet tarjoavat polun kohti suurta nautintoa ja hyvää oloa. Tämä luenta kannattaa yleensä valita ensimmäiseksi karttaluennaksi.

Edistyminen ja mahdollisuudet -luenta – tuleva ajanjakso

Tämä luenta tarjoaa välähdyksen tulevasta vuodesta tai muuten määritellystä ajanjaksosta. Se kertoo sekä uusista mahdollisuuksista että haasteista. Kun tiedät etukäteen edessäsi olevista mahdollisuuksista, pystyt valmistautumaan niihin ja toimimaan tilanteen koittaessa, ja voit ja uskallat tehdä tilanteisiin liittyviä valintoja ja päätöksiä paremmassa ymmärryksessä.

Vertailu- ja vaikutusluenta – millainen suhde sinulla on kumppaniisi, ystävääsi, lapseesi, kolleegaasi

Vertailuluenta sisältää valittujen henkilöiden piirteiden ja heidän yhdessä muodostaman ihmissuhteen tulkinnan. Luennassa pureudutaan ihmissuhteen ytimeen. Ymmärrät, miksi teidät on alunperin tuotu yhteen, mikä suhteen merkitys on, mitä sinun pitäisi tehdä jotta voit tuoda siihen lisää energiaa ja saada sen kukoistamaan – ja miten erilaisia haasteita on syytä viestiä ja käsitellä.

Varaa henkilökohtainen luenta-aikasi täältä.

Karttaluennat järjestetään Meeting Park Forumissa, Helsingissä (Forumin yläkerta, Mannerheimintien ja Simonkadun kulmaus). Luennat tehdään englanniksi.

Tiedot

Alkaa:
kesäkuu 11, 2019 @ 8:00 am
Loppuu:
kesäkuu 12, 2019 @ 1:00 pm
Hinta:
150 eur
Kotisivu:
https://kauppa.kabbala.fi/item/astrologia-karttaluenta--naomi-zohar

Tapahtumapaikka

Meeting Park Forum
Mannerheimintie 20 B
Helsinki, 00100 Finland
+ Google Map