Me opetamme kabbalaa, emme opiskellaksemme teoriaa, vaan luodaksemme paremman elämän ja maailman.

 

Keitä olemme:

Kabbalah Centre on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on tehdä kabbalan periaatteet ymmärrettäviksi ja merkityksellisiksi jokapäiväisessä elämässä. Keskuksen perusti Rav Yehuda Ashlag vuonna 1922 ja tänä päivänä se toimii maailmanlaajuisesti yli 40 kaupungissa tarjoaten myös kattavia verkkopalveluja. Käytämme varamme tutkimus- ja kehitystyöhön. Päämääränä on saada kabbalan viisaus ymmärrettäväksi ja mahdollisimman monien tietoisuuteen.


Mitä teemme:

Käännämme, tuotamme ja julkaisemme kabbalan tekstejä, kirjoja, audiotuotteita, kursseja, oppitunteja ja sisältöä verkkopalveluihimme. Näiden lisäksi opiskelemme kahdenkesken sekä erilaisissa ryhmissä. Kabbalan periaatteisiin kuuluu jakamiseen kannustaminen. Keskus tarjoaa vapaaehtoisohjelman, jotta opiskelijat voivat osallistua hyväntekeväisyyshankkeisiin.


Kuinka opetamme:

Tarjoamme opettajan jokaiselle oppilaalle.

Tavoitteenamme on varmistaa mahdollisimman hyvä tuki jokaiselle opiskelijalle. Opettajat ja mentorit ovat osa opintojen perusrakennetta. Keskuksessa on maailmanlaajuisesti yli 300 opettajaa ja myös heitä koulutetaan jatkuvasti. Keskuksen omien tilojen lisäksi opettajat matkustavat ympäri maailmaa ja he tarjoavat palveluja puhelimitse, opintoryhmissä ja internetissä webinaarien kautta. Edellämainittujen tueksi tarjolla on suuri valikoima itseopiskelumateriaalia verkkopalveluissa.


Kabbalah.com-sivusto
(kabbalah.com):

Kabbala-yliopisto (Kabbalah University) on verkkopalvelu, joka tarjoaa yksittäisiä esityksiä, kursseja ja reaaliaikaisia verkkolähetyksiä useista tapahtumista pääasiassa englanniksi ja espanjaksi. Tämä on tärkeä kanava opiskelijoille, joilla ei ole mahdollisuutta vierailla missään Kabbalah Centren toimipisteessä.

Julkaisutoiminta:

Joka vuosi käännämme ja julkaisemme muutamia syvällisiä kabbalistisia tekstejä edistyneille opiskelijoille, kuten ZoharArin kirjoitukset (Writings of the Ari), ja Kymmenen ulottuvuutta kommentteineen (Ten Luminous Emanations with Commentary). Teksteistä ja viisaudesta muokataan sekä aloittelijoille että edistyneemmille opiskelijoille sopivia versioita, ja näitä jaetaan ja julkaistaan ympäri maailmaa yli 30 kielellä.

Kabbala-museo (kabbalahmuseum.org):

Keräämme ja tallennamme alkuperäisiä kabbalistisia tekstejä sekä harvinaisia kirjoituksia ja julkaisemme niitä internetissä opiskelijoiden ja tutkijoiden luettavaksi. Nämä tärkeät tekstit mahdollistavat jatkamaan ja syventämään tietä kabbalan opettamisessa ja opiskelussa.


Mitä opetamme:

Kabbalah Centrellä on oma uniikki tapansa opettaa kabbalaa käytännönlähteisten metodien kautta, jotta jokainen voisi elää täyttä elämää. Kabbalah Centressä opetetaan kabbalan pääperiaatteita, jotka ovat:

  • Jakaminen on elämän tarkoitus: kun jaamme, yhdistymme energiaan jota kabbala kutsuu nimellä Valo. Se on ääretön hyvyyden lähde, Jumalallinen Voima ja Luoja. Kun voitamme egomme eli negatiivisen voiman, se mahdollistaa kasvun sekä yltämisen omaan korkeampaan itseemme. Jakaminen on ainoa oikea tapa vastaanottaa täyttymys.
  • Egon ymmärtäminen on tärkeää: se on ääni, joka löytyy jokaisen meidän sisältä. Se ohjaa meitä olemaan itsekäs, kapeakatseinen, rajoittunut, addiktoitunut, haavoittuvainen, vastuuton, negatiivinen, raivokas ja vihaava. Se on se voima, joka käskee meitä tekemään asioita jotka tuntuvat hyvältä lyhyellä aikavälillä, mutta pitkällä tähtäimellä aiheuttavat pahan olon. Ego on kaikkien ongelmien sydän, koska se antaa ja jopa rohkaisee meitä uskomaan, että toiset olisivat meistä irrallaan. Se on nöyryyden vastakohta.
  • Universumissa on henkisiä lakeja, jotka vaikuttavat jokaisen elämään. Elämä tuntuu satunnaisten tapahtumien sarjalta ainoastaan jos emme tiedä henkisen järjestelmän olemassaolosta. Painovoiman lain tapaan olemassa on myös henkiset lait. Yksi näistä laeista on syy ja seuraus: se mitä annamme maailmalle, on samalla se mitä tulemme saamaan sieltä takaisin – tai mitä kylvämme, sen myös niitämme.
  • Me olemme kaikki yhtä: jokaisessa ihmisessä on pilkahdus Luojaa, joka tekee jokaisesta meistä suuren kokonaisuuden osan. Jokainen meistä on vastuussa maailmassa olevista sodista ja köyhyydestä, eikä meistä kukaan voi nauttia täyttymyksestä niin kauan kuin muut kärsivät.
  • “Mukavuusalueelta” poistuminen voi saada aikaan ihmeitä: kun olo tuntuu epämukavalta toisia henkilöitä auttaessa, tällöin laskeudumme sellaiseen henkiseen syvyyteen joka loppujen lopuksi tuo Valon ja positiivisuuden elämäämme.